Ženské Japa Maly

Ženské Japa Maly, o kterých jsem tak dlouho snila, jsou konečně tady. Oslavující ženskou energii, patřící jen a jen nám, něžné, ale přesto silné, přesně takové, jaké ženy jsou… Čtyři druhy pro každé významné období nebo situaci v ženském životě, čtyři témata propojená ženskou podstatou. Ať už sáhnete po kterékoliv z nich, nebo se dokonce rozhodnete po postupné přijetí všech, věřím, že si vás zavolají v ten správný čas a ve správnou chvíli stanou po vašem boku. 

Ženské Japa Maly z dílny Kaivalya jsou také nádherným dárkem, kterým můžete vyjádřit podporu blízké ženě, vaší spřízněné duši.

Japa Mala MENARCHE oslavující vstup mladé dívky do ženského světa.

Japa Mala SEBELÁSKA vedoucí k pochopení a objevení hluboké a léčivé lásce k sobě samé.

Japa Mala TĚHOTENSKÁ symbol plodnosti, ženství a nekonečné lásky.

Japa Mala MENOPAUZA darování si času a péče, poděkování svému láskyplnému tělu, nekonečná moudrost života

Japa Mala MENARCHE

Menarche, první menstruace a počátek plodného období, patří mezi nejdůležitější události v životě ženy. Nejen z biologického, ale také sociálního pohledu má velký vliv na to, jakou cestou se budou další kroky v ženském životě odvíjet.

Co chci Japa Malou MENARCHE předat?

Pro koho je symbol MENARCHE určen?

Z čeho je vyrobená?

Japa Mala SEBELÁSKA

Sebeláska je v každém z nás, jen ji objevit. Všechno je dokonale propojené a když si najdeme čas, dokážeme to pochopit a procítit. Ženská Japa Mala SEBELÁSKA je hřejivá, léčivá a láskyplná, a když jí to dovolíte, povede vás do hloubi duše, kde ji uvidíte. Lásku ke svému vnitřnímu Já. Pojďme ji probudit.

Nebojme se tohoto slova, i když se z něj v posední době možná stalo až moc velké klišé. Slýcháme moudra, že když se budeme mít rády, náš život se rázem změní k lepšímu. Ani to ale nefunguje na povel. Stačí se ale zaposlouchat, jestli to, co opravdu cítíme uvnitř, v tichosti a v samotě, je sebeláska…

Co chci Japa Malou SEBELÁSKA předat?

Pro koho je symbol SEBELÁSKY určen?

Z čeho je vyrobená?

Japa Mala TĚHOTENSTVÍ

Těhotenství, které je v životě ženy dalším důležitým milníkem, je zároveň období na které nechceme zapomenout a nebo si jej potřebujeme zpracovat. Japa Mala vám v tomto posvátném období umožňuje vtisknout do ní své pocity, myšlenky a energii, které si uchová a které si budete moct stále připomínat.

Co chci Japa Malou TĚHOTENSTVÍ předat?

Pro koho je symbol TĚHOTENSTVÍ určen?

Z čeho je vyrobená?

Japa Mala MENOPAUZA

Menopauza slouží k vděčnosti a ocenění vašeho ženství, vedoucího  k uvědomění si toho, jakou sílu v sobě ženské tělo ukrývá a co vše dokázalo, než vás dovedlo až sem – do menopauzy. Vítá vás období, které symbolizuje moudrost, zralost a naslouchání sobě sama.

Co chci Japa Malou MENOPAUZA předat?

Pro koho je symbol MENOPAUZY určen?

Z čeho je vyrobená?

Pokud cítíte, že vás volá jedinečná Japa Mala, prohlédněte si volné Japa Maly.

Všechny Japa Maly objednávejte v e-shopu nebo na e-mailu osobni@kaivalyajm.cz, ráda vám vytvořím Japa Malu na míru vaší duši.

Děkuji za vaši důvěru. Vaše Martina